Εμπορικά Πλοία & υπεράκτιες εξέδρες

Πέντε διαφορετικές λύσεις για την πρόληψη του σχηματισμού βιοφίλμ σε πλοία και εξέδρες.

Εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα

  • Ιδιαίτερα αποτελεσματικό κατά της βιορρύπανσης (Άλγη & Οστρακοειδή)
  • Αποτρέπει το σχηματισμό biofim σε δεξαμενές καυσίμων και νερού (επίσης καταπολεμά τα βακτήρια καυσίμων – Diesel bacteria)
  • Εξοικονομεί καύσιμα
  • Αυξάνει την ταχύτητα
  • Εξοικονομεί ετήσια έξοδα αντιρρυπαντικών προϊόντων
  • Όχι εργατική συντήρηση
  • Ασφαλές και φιλικό προς το περιβάλλον
  • Η χαμηλότερη κατανάλωση ισχύος (6 – 30W) με τη μεγαλύτερη εμβέλεια (40 – 50m2 / μορφοτροπέα)
  • εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Boxcoolers

Ένα πλοίο απαιτεί πολλή ψύξη.

Παραδοσιακά αυτό γίνεται με την εισαγωγή θαλασσινού νερού

Τα Boxcoolers, όντας συνεχώς εκτεθειμένα στο θαλασσινό νερό, είναι πάντα θύματα ρύπανσης. Φύκια και άλλα είδη οστρακοειδών αναπτύσσονται στους σωλήνες του κουτιού ψύξης και έτσι επηρεάζουν τη λειτουργία μεταφοράς θερμότητας.

Κλασικές μέθοδοι, όπως η χρήση χημικών, για να αποφευχθεί η ανάπτυξη αλάτων ή ακόμη και η ανάπτυξη στρειδώνα δεν είναι δυνατό να χρησιμοποιηθούν σε αυτήν την περίπτωση, καθώς τα χημικά θα χρειαζόταν να τοποθετηθούν απευθείας στο θαλασσινό νερό, το οποίο δεν θα λειτουργήσει ποτέ λόγω της ποσότητας του θαλασσινού νερού και λόγω των κανονισμών για την προστασία της θάλασσας.

Μετά από μια χημική ή θερμική επεξεργασία, το biofilm θα ναπτυχθεί ξανά αμέσως. Έτσι, η συνηθισμένη διαδικασία είναι ότι μόλις η ψύξη δεν είναι πλέον επαρκής, το Boxcooler πρέπει να αφαιρεθεί, να καθαριστεί και να τεθεί ξανά σε λειτουργία. Φυσικά, κατά τη διάρκεια του καθαρισμού, το σκάφος δεν μπορεί να είναι σε λειτουργία, επομένως αυτός ο καθαρισμός είναι πολύ ακριβός για τους πλοιοκτήτες και η βιορρύπανση δημιουργείται ξανά.

Οι ράβδοι ανόδου και καθόδου χαλκού είναι ακριβές λύσεις και δεν προσφέρουν πάντα τα απαιτούμενα αποτελέσματα. Στη συνέχεια, λόγω ρύπανσης, το σκάφος πρέπει ακόμα να μπει στην αποβάθρα για καθαρισμό ή επισκευή.

Το Harsonic for Boxcoolers προστατεύει 24/7, με χαμηλή κατανάλωση. Οι αγωγοί και οι σωλήνες ψύξης παραμένουν απαλλαγμένοι από στρειδώνα και Biofilm.

Μια προπέλα σε κακή κατάσταση είναι ανεπιθύμητο.

Η προπέλα και ο άξονας της είναι εκτεθειμένοι σε κάθε είδους υποβρύχιες επιθέσεις , όπως η σκουριά και οι προσκολλήσεις της θάλασσας. Είναι το βασικό στοιχείο του συστήματος πρόωθησης του πλοίου, και επομένως αξίζει ιδιαίτερης προσοχής.

Το να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε μια πολύ βρώμικη προπέλα είναι σαν να οδηγείτε το αυτοκίνητό σας σε έναν πολύ κακής κατάστασης δρόμο. Γνωρίζουμε ότι τα πολύ βρώμικα σημεία εξοπλισμού μειώνουν σημαντικά το εκτόπισμα του πλοίου. Tο ίδιο συμβαίνει με την προπέλα επειδή, αν και η επιφάνειά της είναι πολύ μικρότερη από αυτή του κύτους του πλοίου, αυτή πολλαπλασιάζεται με τις στροφές της σε υψηλή ταχύτητα.

Ο στόχος είναι να παραμείνει πάντα καθαρή από επικαλύψεις και ασβεστολιθικές εναποθέσεις.

Οι καθαρές δεξαμενές καυσίμου είναι ζωτικής σημασίας για την αποφυγή αστοχιών του κινητήρα.

Ίσως να έχετε προσέξει τα εξής:

  • απώλεια ισχύος κινητήρα
  • υπερβολικός καπνός
  • γλοιώδη, βρώμικα ή ακόμα και βουλωμένα φίλτρα καυσίμου

Αυτά τα συμπτώματα προκαλούνται από βρώμικες δεξαμενές καυσίμου.

Λόγω της φυσικής διαδικασίας υποβάθμισης των καυσίμων (μικροοργανισμοί, βακτήρια και ενζυμική δραστηριότητα, μύκητες, μαγιά και μούχλα) με την πάροδο του χρόνου, μια λάσπη αποβλήτων συσσωρεύεται στη δεξαμενή καυσίμου.

Αυτή η λάσπη θα σχηματίσει μια επίστρωση (την βιομεμβράνη) στα τοιχώματα της δεξαμενής καυσίμου και θα φράξει το φίλτρο.

Μερικοί χρησιμοποιούν βιοκτόνα ή χημικά προϊόντα, αλλά αυτό κάνει την κατάσταση ακόμα χειρότερη. Μερικά από αυτά τα προϊόντα αναπτύσσουν ακόμη και βιομεμβράνη σε ολόκληρο το σύστημα καυσίμου ντίζελ που προκαλεί δραματική απόφραξη του φίλτρου. Επιπλέον, η εφαρμογή αυτών των προϊόντων είναι μια ατελείωτη ιστορία και κοστίζει πολλά χρήματα.

Η μόνη αποδοτική λύση είναι μια συσκευή Harsonic® που αποτρέπει προβλήματα και καθαρίζει πλήρως τη δεξαμενή από το Biofilm Το Harsonic® αποτρέπει τη συσσώρευση του πρώτου βήματος ρύπανσης, που είναι η βιομεμβράνη / Biofilm.

Hull / κύτος πλοίων

Μια καθαρή γάστρα είναι εξαιρετικά σημαντική! Όλοι όσοι έχουν σκάφος γνωρίζουν το πρόβλημα: Ρύπανση και ανάπτυξη κάθε είδους οργανισμών. Η ρύπανση είναι ένα ενοχλητικό πρόβλημα που μειώνει την ταχύτητα, αυξάνει την κατανάλωση καυσίμου και προκαλεί ζημιές λόγω διάβρωσης.

Οι συνηθισμένες λύσεις συχνά δεν είναι αποτελεσματικές και απαιτούν δαπανηρή ετήσια συντήρηση. Επιπλέον, βλάπτουν το περιβάλλον και την υγεία σας καθώς περιέχουν τοξικά στοιχεία.

Το Harsonic® αποτρέπει τη βασική αιτία της ρύπανσης, που ονομάζεται biofilm Η εξάλειψη της βιομεμβράνης αποτρέπει την ανάπτυξη και προσκόλληση οστρακοειδών και φυκιών.

Το Harsonic® διατηρεί το κύτος του σκάφους σας καθαρό χωρίς να χρειάζεται το σκάφος να βγεί απο το νερό κάθε χρόνο για καθαρισμό και βαφή.

Η ρύπανση μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την απόδοση καυσίμου και την ταχύτητα του σκάφους σας και να προκαλέσει αυξημένο κόστος συντήρησης για την απομάκρυνση των ρύπων. Αναγκάζει ένα μηχανοκίνητο σκάφος να χρησιμοποιεί έως και 30% περισσότερο καύσιμο και επιβραδύνει τα ιστιοφόρα λόγω της αυξημένης αντίστασης.

Μπορεί επίσης να επηρεάσει την ικανότητα ελιγμών του σκάφους. Και αν αφήσετε ρύπους προσκολλημένες στο σκάφος σας για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορεί να καταστρέψετε το χρώμα και να προκαλέσετε φθορά του σκάφους σας συνολικά. Η ρύπανση του κύτους είναι υψηλότερη για σκάφη που παραμένουν ακίνητα στο νερό για μεγάλες χρονικές περιόδους.

Offshore

Το HARSONIC® αποτρέπει την ανάπτυξη βακτηρίων και μυκήτων και τη βιοδιάβρωση σε υδραυλικά συστήματα και λιπαντικά συστήματα σε υπεράκτιες εγκαταστάσεις και πλοία. Με το Harsonic®, προσφέρεται μια πολύ πιο πράσινη και αποτελεσματική λύση απότι τα συστήματα ιονισμού ή καθοδικών συστημάτων.

Η μόνη αποτελεσματική συσκευή για την αποφύγει σχηματισμού βιομεμβράνης είναι το Harsonic®.
Αποτρέψτε τη δημιουργία από το πρώτο βήμα.

Ζητήστε πληροφορίεςΒρείτε αντιπροσώπους