Η Εταιρεια μας

Είμαστε υπερήφανοι που η συσκευή Harsonic® είναι ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης στη μηχανική αφαίρεση της βιομεμβράνης και στην πρόληψη της βιορύπανσης.

Η εργασία και οι δοκιμές με διαφορετικές μάρκες υπερήχων μας δίδαξαν ότι υπήρχαν και υπάρχουν πολλά στην αγορά που απέτυχαν να είναι αποτελεσματικά.

Μαζί με την ομάδα των μηχανικών μας, καταφέραμε να κατασκευάσουμε τις πιο τέλειες και ισχυρότερες συσκευές υπερήχων. Αλλά δεν ήταν μόνο αυτό… Το Harsonic® δεν χρησιμοποιεί μόνο πολύ ισχυρούς υπέρηχους στις σωστές συχνότητες, αλλά έχει επίσης ενσωματωμένη μια μοναδική τεχνολογία HS. Όλα τα κορυφαία προϊόντα έχουν ένα μυστικό «συστατικό», το Harsonic® έχει την τεχνολογία HS που εγγυάται ένα τέλειο αποτέλεσμα.

Διάφορες πανεπιστημιακές μελέτες αποδεικνύουν ότι το Harsonic® έχει πολλά πλεονεκτήματα τα οποία μπορείτε να βρείτε στη σελίδα «πλεονεκτήματα» καθώς και στις «αναφορές».

Τα τελευταία χρόνια, ειδικευτήκαμε στη μόνιμη αφαίρεση βιομεμβράνης (biofilm) σε πολλές εφαρμογές, χωρίς τη χρήση χημικών. Αυτό σημαίνει μείωση της συχνότητας συντήρησης, εξοικονόμηση χρημάτων και προστασία του περιβάλλοντος ταυτόχρονα.

Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα συσκευών Harsonic® για πολλαπλές εφαρμογές.